Nová Ľubovňa-Záhradné

17.10.2013 08:08

10. kolo: Nová Ľubovňa - Záhradné 1:4 (0:3)

    Dnešné stretnutie našich chlapcov s vedúcim mužstvom tabuľky zo Záhradného začalo za krásneho jesenného počasia prekvapujúco vyrovnane. Tento stav trval až do 18. minúty, kedy po nariadenom priamom kope si na zadnú žrď nabehol P. Virostko, ale, bohužiaľ, hlavou vysoko prestrelil hosťujúcu bránu. Táto nepremenená šanca sa nám vypomstila hneď v 21. minúte, keď po prvej strele hosťujúceho celku medzi tri žrde dobre zasiahol náš brankár Ľ. Sopko, ale na dorážku hosťujúceho hráča už bol prikrátky a tento nekompromisne zavesil pod brvno našej brány. Naši chlapci sa ešte poriadne nestihli spamätať z gólu, keď nechytateľnou strelou "do šibenice" našej brány z 20 metrov hosťujúci kapitán upravil na 0:2. Keď sa už zdalo, že do kabín pôjdu mužstvá za stavu 0:2, proti boli hostia, ktorí v 43. minúte z vnútra "šestnástky" upravili nekompromisnou strelou do pravého horného roku našej svätyne na polčasových 0:3.

    Hoci bolo po polčase už hrozivých 0:3, na ihrisku to tak hrozivo vôbec nevyzeralo a dovolíme si povedať, že ak by naši chlapci takýto bojovný a oduševnený výkon podali pred týždňom v zápase vo Veľkom Šariši, tak určite by z tohto stretnutia neodchádzali ako porazení.

    Druhé dejstvo tohto zápasu sa začalo odvíjať vo vlažnom tempe, kde hostia, vedomí si svojho náskoku, sa nehrnuli veľmi dopredu a naši chlapci podľa možností na zvrátenie výsledku nemali. Výnimkou bola 55. minúta, keď bol v náš prospech odpískaný pokutový kop. Na značku bieleho bodu si loptu postavil M. Boďo a za prispenia hosťujúceho brankára ju poslal do siete a týmto prelomil náš nelichotivý rekord v počte strelených gólov. Naša radosť však netrvala dlho, keď ihneď po rozohratí sa hosťujúci hráč "preštrikoval" našou obranou a pohodlne zvýšil na 1:4. Po tomto momente sa už nič podstatné neudialo, okrem striedaní na obidvoch stranách, a tak sa tento zápas skončil predpokladaným výsledkom v prospech hostí, ktorí si pripísali na svoje konto ďalšie víťazstvo a upevnili si prvé miesto v tabuľke.  



Viac tu: https://sknovalubovna.webnode.sk/aktuality/
 

Strelci 2018/2019

Stošič 3
Kondžura 4
Makara 4
Ivanič 2
Filipovič 3
Pavlovič 5
Jaworek 4
Mihok  3
Gomulec  3
Djokič  1
Straka 2